Karjaa

Karjaalla tarjoamme koulutus- ja asumistiloja, ensisijaisesti koulutuksen järjestäjille ja niiden oppilaille, mutta sieltä löytyy myös yleisön vuokrattavissa olevia tiloja.

Ratakadulla Karjaan keskustassa sijaitsee uusin niistä kiinteistöistä, joita hallinnoi Kustregionens utbildningsfastigheter. Se otettiin käyttöön vuoden 2012 alussa. Modernit materiaalit ja käytännöllinen pohjaratkaisu ovat hyviä esimerkkejä siitä, miten hyvin suunniteltu koulutuskiinteistö voi lisätä opiskelijoiden motivaatiota ja viihtyvyyttä. Koko rakennus on vuokrattu Axxellille.

Esikunnankadulla on asuntola joka ensisijaisesti on tarkoitettu Axxellin opiskelijoille. Alueen muut rakennukset ovat aikaisemmin olleet Axxellin käytössä, mutta tänä päivänä ne vuokrataan toimintatiloja tarvitseville eri alojen toimijoille. Siellä on myös auditorio ja voimistelusali, jotka ovat yleisön vuokrattavissa.


Vuokrattavat tilat

Toimistotilat

Toimistotilaa erityyppisille organisaatioille.


Auditorio

Auditorioon mahtuu jopa 300 henkilöä.Asunnot ja kesämajoitus

Karjaalla on muutama asunto, jotka ovat yleisön vuokrattavissa. Kesäkuukausina asuntolaan voidaan tilapäisesti majoittaa ryhmiä.

Toimintatilat

Monelle erityyppiselle toiminnalle soveltuvia tiloja (esim. leipomo ja suurkeittiö) sekä erilaisia työpajoja.

Yhteystiedot

Tel: +358 44 739 7358
Mail: